Over ons

CarXpert Dolfing is een universeel autobedrijf waar een no-nonsens mentaliteit heerst en aandacht voor de klant voorop staat. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies. 

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Historie

Sinds 2000 bestierd Richard Dolfing Autobedrijf Dolfing, na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in andere autobedrijven. Een unieke situatie, aangezien Richard zijn vader al sinds 1980 een eigen garagebedrijf runde, op diezelfde locatie. Na een aantal jaren betrok Richard het pand op de huidige locatie waar hij  

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Over-ons